Стало відоме ім'я інвестора, що врятував харківський "Металіст 1925" від зникнення

Ним став власник криптобіржі, харків'янин Володимир Носов

Засновник та СЕО криптобіржі "WhiteBIT", Володимир Носов вирішив підтримати "Металіст 1925" у скрутний для команди час. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

Цього тижня стало відомо, що головний інвестор клубу "АЕS Group" через ракетні атаки на підприємствах компанії втратив можливість фінансувати "Металіст 1925". Відтак Володимир Носов, уродженець Харкова, не зміг стояти осторонь проблеми "Металіста 1925" та вирішив допомогти команді з рідного міста втриматись в еліті українського футболу.

“Останні декілька днів новини про ймовірне закриття клубу заполонили спортивні медіа. Я не міг дивитись як Харків залишиться без футболу. Мені хотілося підтримати рідне місто і його команду, крім того я отримав десятки звернень в соціальних мережах від вболівальників з проханням врятувати команду. Мрію, щоб не дивлячись на війну, український дух не згасав, а спорт продовжував розвиватись. Тому Прем'єр-лізі бути, а “Металісту 1925” бажаю набратися сил і продовжувати задавати рівень в турнірній таблиці” - прокоментував Володимир Носов, засновник та СЕО криптобіржі “WhiteBIT”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про четверту поразку харківського "Металіста" в сезоні Першої ліги. Харків'яни програють вже вчетверте за перші шість ігор цього розіграшу Першої ліги. У шостому турі "Металіст" мінімально поступився "Буковині з Чернівців на виїзді. "Буковина" з початку чемпіонату показує малорезультативний футбол, не забиваючи більше одного голу за матч. "Металіст" на правах господарів поля програв з великим рахунком "Карпатам". Тренерський штаб харків'ян задіяв на цьому відрізку чемпіонату найбільше гравців серед усіх клубів – 26 футболістів. Від цих команд не очікували результативного футболу, нульова нічия після першого тайму нікого не здивувала. Складно було віддати комусь ініціативу. Суперники по черзі володіли м'ячем, але без гостроти у заключній третині поля. Проте, господарі все ж могли забивати наприкінці тайму, але Денис Рябий пробив у стійку. На жаль, у другому таймі характер гри не змінився. Було багато боротьби у центрі поля, але помилки не дозволяли довести атаки до логічного завершення. На 75-й хвилині можливість відзначитися була у Пасічника, але він пробив повз ворота. У наступній атаці за фол проти Палагнюка арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Одинадцятиметровий реалізував сам Палагнюк - 1:0. Своєю активністі підопічні Мельничука на гол все ж награли. На 82-й хвилині Мораренко міг зрівнювати рахунок, але Пономаренко парирував удар хавбека. У підсумку, мінімальна перемога "Буковини".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися