Стало відомо про кадрові зміни, що очікують на харківський "Металіст"

Попри різні чутки спортивний директор команди залишиться на своєму місці

З появою на посаді віцепрезидента ФК "Металіст" Папа Гуйє жодних пертурбацій в керівництві команди не відбулося. Зокрема, посаду спортивного директора продовжує займати Василь Кобін, хоча раніше повідомлялося, що він може залишити цю посаду. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інтернет-видання "Sport.ua".

За інформацією з різних джерел, змін в дислокації "Металіста" також не намічається. Принаймні, до завершення першої половини сезону харківська команда прийматиме суперників в Першій лізі на стадіоні "Авангард" в Ужгороді. Також раніше стало відомо, що ексдиректор "Дніпра-1" Євген Красніков готується до повернення до "Металіста", де незабаром має почати роботу в системі клубу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про призначення легенди харківського "Металіста" на керівну посаду в клубі. Радою директорів футбольного клубу "Металіст" на посаду віцепрезидента призначено легенду харківського футболу — Папа Гуйє. Про це стало відомо 19 серпня. Медіадепартамент "Металіста" попросив прокоментувати це призначення Валерія Григу - генерального директора клубу. "Безумовно, Папа Гуйє видатний та заслужений футболіст для нашого клубу. Крім цього, він ще й чудова людина, яка залишилася в Україні навіть під час війни й виїжджала лише для розв'язання питань із документами. Тому він повністю заслужив на таку високу посаду. Оскільки, як ви знаєте, спортивним директором клубу є Василь Кобін, керівництво "Металіста" прийняло рішення призначити Папа Гуйє віцепрезидентом клубу. Ми впевнені, що його досвід та знання допоможуть розвитку "Металіста" з усіх боків", — прокоментував Валерій Грига.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися