"Металіст" оголосив про призначення віцепрезидентом легенди клубу

Рада директорів клубу вирішила призначити сенегальського екс-захисника "жовто-синіх" на керівну посаду

Радою директорів футбольного клубу "Металіст" на посаду віцепрезидента призначено легенду харківського футболу — Папа Гуйє. Про це стало відомо 19 серпня.

Медіадепартамент "Металіста" попросив прокоментувати це призначення Валерія Григу - генерального директора клубу.

"Безумовно, Папа Гуйє видатний та заслужений футболіст для нашого клубу. Крім цього, він ще й чудова людина, яка залишилася в Україні навіть під час війни й виїжджала лише для розв'язання питань із документами. Тому він повністю заслужив на таку високу посаду. Оскільки, як ви знаєте, спортивним директором клубу є Василь Кобін, керівництво "Металіста" прийняло рішення призначити Папа Гуйє віцепрезидентом клубу. Ми впевнені, що його досвід та знання допоможуть розвитку "Металіста" з усіх боків", — прокоментував Валерій Грига.

Нагадаємо, що ФК "Металіст" вже сьогодні зіграє виїзний матч у Тернополі проти місцевої "Ниви". Після трьох турів Першої ліги харків'яни мають у своєму активі лише один заліковий пункт і посідають останнє місце у своїй групі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про бажання державно' установи "Харків-Арена" здати частину стадіону "Металіст" в оренду. Державна установа “Харків-Арена” оголосила торги щодо пошуку орендодавців на частину стадіону “Металіст”. До весни 2023 року подібні аукціони не проводились. Мова йде про передачу в оренду через аукціон нежитлових приміщень третього поверху Північної трибуни стадіону "Металіст" загальною площею 339,9 квадратних метрів. Так, орендавців шукають на приміщення холу №9 (26,5 кв.м.), №27 (13,3 кв.м.), №28 (28,8 кв.м.), десяти кабінетів, двох коридорів, підсобних приміщень, серверної та санвузлів. Орендарів шукають терміном на один рік, але зазначається, що строк оренди: 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (виключно для оренди державного майна).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися