У Харкові провели змагання між працівниками Харківської міськради

Працівники міськради змагалися у грі в міні-футбол

14 вересня, на футбольних полях Центрального парку відбулися фінальні ігри з міні-футболу Спартакіади з масових видів спорту  серед працівників Харківської міської ради. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city".

До фіналу увійшли наступні команди:

КП "Шляхрембуд", Адміністрація Слобідського району, КП "Харківводоканал", Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту, Адміністрація Основ’янського району, КП "Харківські теплові мережі", Адміністрація Холодногірського району, Адміністрація Салтівського району. 

В ході запеклої боротьби перше місце посіла команда КП "Харківводоканал", друге місце зайняла команда Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту, трете  - КП "Харківські теплові мережі".

Ігор Терехов, що був присутній на змаганнях, привітав учасників турніру та побажав їм подальших перемог.

"Дякую вам за позитивні емоції, які ви подарували вболівальникам, глядачам, усім нам. Дякую за те, що, крім своєї напруженої роботи, ви встигаєте займатися спортом та бути прикладом для інших!" - сказав мер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вихід харківської тенісистки до наступного раунду Чемпіонату Європи. Анна Гапонова у складі жіночої національної збірної України вийшла до 1/16 фіналу командного ЧЄ з настольного тенісу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". Українки боролися проти збірної Бельгії і показали впевнену гру. Перемоги дали Маргарита Песоцька, Соломія Братейко і харківʼянка Анна Гапонова. Чоловіки грали проти збірної Сербії та перемогли її 3:0. Очки для команди дали Ярослав Жмуденко, Євген Прищепа і Віктор Єфімов. І чоловіча і жіноча національні збірні України вийшли до 1/16 фіналу змагань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися