Харківський "Металіст 1925" виграв перший матч після ослаблення карантину

На домашньому стадіоні харків'яни виявилися сильнішими за гостей із Запоріжжя

Харківська футбольна команда "Металіст 1925" здобула перемогу в першому матчі після ослаблення карантину. Про це розповіли в прес-службі ФК.

Так, на домашньому стадіоні харків'яни виявилися сильнішими за гостей із Запоріжжя. У першому таймі харків'яни частіше атакували, але їх ударам не вистачало точності. Ситуацію на 45-й хвилині виправив півзахисник Сергій Романов, якому вдалося зі штрафного розпечатати ворота "Металургу". Голкіпер гостей зреагував на удар, але не зумів утримати м'яч. А на початку другої половини гри на добиванні вдало зіграв Ярослав Ямполь.

До кінця гри рахунок так і не змінився і поки "Металіст 1925" піднімається на третю сходинку турнірної таблиці. Випередити харків'ян можуть "Волинь" і "Агробізнес", у яких матч в запасі.

Читайте також: УЄФА вирішив дограти Лігу Європи у період з 10 по 21 серпня. Відомо, що в цьому єврокубку виступає єдиний представник України - донецький Шахтар. Так, "гірники" зіграють домашню гру Ліги Європи проти "Вольфсбургу" в Харкові на ОСК "Металіст", як і було заплановано.



Джерело: https://metalist1925.com/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися