Харківські футболістки стали чемпіонками України

Команда «Житлобуд-2» втретє в своїй історії стала чемпіонами України

26 липня на харківському стадіоні "Сонячний" відбувся центральний матч всього чемпіонату України з футболу серед жіночих команд.  Про це пише Sport.ua.

Відзначається, що на полі зустрілися два місцевих клубу - "Житлобуд-1" і "Житлобуд-2".  Останні випереджали своїх суперниць на одне очко, тому в очній зустрічі їх цілком влаштовувала нічия.

У першому таймі гра була рівною, проте вирішальним в цьому поєдинку став початок другої половини матчу.  Так, протягом двох хвилин у ворота "Житлобуду-1" влетіли одразу два м'ячі.  Спочатку автоголом відзначилася Єлизавета Костюченко, невдало перервавши простріл Роксолани Кравчук.  І буквально тут же в обійми своїх партнерок по команді "Житлобуд-2" потрапила Яна Малахова - вона в боротьбі з воротарем Іриною Саніною головою вразила ціль.

До кінця матчу гравці обох клубів намагалися змінити результат на табло, проте рахунок 2: 0 так і залишився до фінального свистка.  У підсумку перемога "Житлобуду-2" і підопічні Наталії Зінченко втретє в своїй історії стали чемпіонками України.  Причому цього разу вони зробили це достроково за тур до закінчення поєдинку.

Як повідомлялося раніше, з 20 по 24 липня в Кам'янському Дніпропетровської області відбулися фінальні тури чемпіонату України з водного поло.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися