Харківський «Металіст» повернеться в найближчі тижні, - Ярославський

Ярославський дав уболівальникам обіцянку, що поверне "Металіст"

Колишній президент та власник харківського Металісту Олександр Ярославський заявив, що "Металіст" повернеться в найближчі тижні. Про це він розповів в інтерв'ю Великому футболу.

"Сподіваюся, не за горами той час, коли" Метал "переодягнеться в форму" Металіста ". Того старого, з 100-річною історією, який зіграв понад 50 матчів у єврокубках. І всі ми будемо отримувати задоволення вже від "Металіста". Я буду займатися тільки "Металістом", а "Метал" - це сходинка до "Металіста", не більше. Скажу, що в найближчі тижні, від сили місяць це займе, "Металіст" повернеться до себе додому. Повернеться і вже ніколи з Харкова не піде. Я обіцяю уболівальникам, що "Металіст", бренд, я поверну. Тому я думаю, що ми, швидше за все, раз і назавжди залишимо "Металіст" міській громаді ", - сказав Ярославський.

Нагадаємо, Ярославський написав офіційний лист на ім'я в.о. мера Харкова Ігоря Терехова та губернатора Харківської області Айни Тимчук з пропозицією відродити саму команду і її колишню футбольну славу ще в лютому. Своєю чергою в.о. мера Харкова Ігор Терехов повідомив на засіданні Харківської міськради про те, що вони разом з Ярославським активно розробляли дане питання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися