"Жовто-синій - найсильніший" - в Харкові відродять ФК "Металіст"

Рішення про відродження колишньої слави футбольного клубу обговорювалося більше тижня і тепер буде реалізовано за співпраці бізнесу та влади

Колишній президент і власник харківського футбольного клубу "Металіст" написав офіційного листа на ім'я в.о. мера Харкова Ігоря Терехова та губернатора Харківської області Айни Тимчук з пропозицією відродити саму команду і її колишню футбольну славу.

"Сім бронзових нагород і "срібло" національної першості, єврокубкові матчі і чвертьфінал Ліги Європи УЄФА, красень-стадіон до Євро-2012, і дитяча футбольна академія, а головне, всенародна любов і гордість харків'ян - все це "Металіст", - написав він у зверненні.

Ярославський запропонував усім небайдужим харків'янам, уболівальникам, місцевій владі, яка зацікавлена у розвитку регіону, об'єднатися і відродити "істинний героїчний "Металіст".

"Зі свого боку обіцяю докласти всіх зусиль для того, щоб повернути колишню славу", - запевнив бізнесмен.

picture

У свою чергу в.о. мера Харкова Ігор Терехов сьогодні повідомив на засіданні Харківської міськради про те, що протягом останнього тижня вони разом з Ярославським активно розробляли дане питання.

"Домовилися з Олександром Ярославським разом відродити легендарну команду, яка свого часу дійшла до другого ступеня чемпіонату України! Стадіон є, тренувальна база є, інфраструктурно Харків абсолютно підготовлений до "великого футболу", - повідомив Терехов.

За його словами, найближчим часом слід очікувати подробиць про те, як місто буде відроджувати футбольну команду.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що ФК "Металіст" подав до суду через те, що у нього конфіскували майно на користь ХОДА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися