Фельдман: Терехов намагається «приватизувати» футбол у Харкові

Фельдман вважає, що Харків може стати футбольною столицею України

Народний депутат Олександр Фельдман привітав харківський "Металіст-1925" із достроковим виходом в УПЛ, але каже, що міська влада може не дати цій команді грати на стадіоні "Металіст". Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Вітаю команду "Металіст-1925" із достроковим виходом до Вищої ліги. Це - перемога. Дуже важлива і показова. Створена з нуля команда, за підтримки людей, які щиро люблять футбол, без надмірного пафосу, вимог і ультиматумів, показала результат. Результат, який вселяє надію на повернення великого футболу у наше місто", - написав Фельдман.

Однак, на його думку, команді доведеться зробити нелегкий дебютний сезон у Вищій лізі. Фельдман бажає хлопцям не зіткнутися з політичними іграми у Харкові тих, хто намагається "приватизувати" футбол.

"Футбол - це народна гра, а "Металіст-1925"т- це, по суті, народна команда. І стадіон "Металіст" - теж народний. Це не приватна власність ані Олександра Ярославського, ані Ігоря Терехова, який вирішив активно "розіграти" футбольну карту у своїй виборчій кампанії. Сьогодні багато хто говорить про те, що в їхніх найближчих планах при "посиленні із флангу" Офісу Президента заборонити грати команді "Металіст-1925" на стадіоні "Металіст", - пише Фельдман.

Народний депутат зазначає, що нині повним ходом запущені процедури передачі стадіону в міську комунальну власність і виділення бюджетних коштів на його реконструкцію.

"Але міська комунальна власність - це не особиста власність секретаря міськради, який може розпоряджатися нею на свій розсуд. І виділення багатомільйонних бюджетних коштів "на футбол" може здатися сумнівним для більшості харків'ян, які потрапляють до міських лікарень із коронавірусом і вимушені лікуватися власним коштом" , - вважає народний депутат.

Фельдман зазначає, що харківська влада останнім часом "страждає" призначенням "головних і єдиних", всі інші, нібито, піддаються бесцеремонній "зачистці". Депутат сподівається, що "Металіст-1925" зможе пройти ці політичні "смуги перешкод".

"Нехай у Харкові буде не одна, а кілька команд, що грають у Вищій лізі. Більше команд - більше перемог, більше дітей, які займаються футболом. Харків може стати футбольною столицею України. І нехай дербі буде на поле, а не в кулуарах. Нехай буде чесна гра, а не харківські "бої без правил", - резюмує народний депутат.

Нагадаємо, що харківський ФК "Металіст-1925" 5 червня забезпечив собі вихід в еліту українського футболу - УПЛ. При цьому в Харкові існує ФК "Метал", який пов'язують із бізнесменом Олександром Ярославським і в.о. мера Харкова Ігорем Тереховим. ФК "Метал" останній сезон грав у Другій лізі чемпіонату, але завоював путівку в Першу лігу.



Анатолий

7 червня 2021, 09:17

Фельдман проснулся. Чудак, который угробил МХ,на любви народа решил сделать народную команду и под шумок собрал деньги....так как привык. Помните его продажу акций Металлиста? Саша-базар, рассуждает о морали когда сам грабит безбожно предпринимателей.... Чучело, тебе в свое время отдали бесплатно МХ и к нему в придачу харьковские рынки а ты угробил наш любимый клуб и только благодаря Ярославскому он существовал и жил после тебя и будет вновь нас радовать своими успехами! P.S. Фельдман, Светличная, Добкин....кто еще из пророссийских политиков не поздравил самый патриотичный харьковский клуб?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися