Базу для футболістів у Високому зруйнували: якою вона була і якою стала (ФОТО)

База футболістів у Високому практично повністю зруйнована

У селищі Високий однойменна спортивно-тренувальна база нині знаходиться в жалюгідному стані. Про це повідомили у пресслужбі ФК "Металіст" і опублікували відповідні фотографії.

Варто зазначити, що база "Високий" раніше була одним із кращих спортивних об'єктів в Україні. Там приймали збірні Португалії, Німеччини та Данії під час Євро-2012. Нижче ви можете подивитися, як база виглядала в ті часи.

Після цього зазначений комплекс обслуговував клуб "Металіст 1925". Зараз стан закладу плачевний: на зруйнованих стінах - пліснява, плитка впала, всі системи комунікації погано працюють, роздягальні і тренажерний зал розвалилися, футбольне поле поруділо. Наразі база потребує реконструкції.

Контекст:

  У Харкові на стадіон і футбольний клуб "Металіст" витратять 163 мільйони гривень. Вже зараз на дитячій території демонтували велике поле, яке було в жахливому стані, зняли покриття з маленьких полів, прибрали огорожі і застарілу систему освітлення.

Паралельно ведуться роботи на трибунах стадіону. У VIP-секторах на Західній і Північній трибунах планують оновити обладнання та зробити додатковий ремонт. На це буде витрачено 70 мільйонів гривень. На VIP-трибуні вже зняли килимове покриття, демонтували освітлення та прилади для зони WI-FI.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вся інфраструктура і об'єкти СК "Металіст" перейшли з обласної в комунальну власність. Рішення про його передачу було прийнято 10 червня. Відразу ж після цього на об'єкті почалася реконструкція.




Алекс

28 червня 2021, 16:57

Пиздешь! Я был там 3 недели назад. Всё там нормально!Ничего не разрушено, поля в хорошем состоянии. Автор хуйню не пиши, от того что писать больше не о чем!

Дед Миха

28 червня 2021, 14:10

Нужен хозяин!!! И больше ни каких вопросов!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися