Харківський мільйонер відреагував на поразку збірної України з футболу із розгромним рахунком

Сапронов підтримав гравців збірної України з футболу

Харківський мільйонер і колишній конкурент Кернеса на виборах Юрій Сапронов відреагував на поразку збірної України з футболу від Англії. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Дива не сталося. Казка закінчилася. Все по справі. Англія сильніше. 1 260 000 000 доларів проти 196 000 000 доларів. Кейн і Стерлінг, або Санчо і Решфорд, будь-яка пара з цієї четвірки дорожче збірної України. Харрі Кейн коштував 120 000 000, тепер коштуватиме 200 000 000. Хороший, добротний Фольсваген не може бути краще 600-го Мерседеса. АПЛ це не УПЛ. Спасибі збірна України за надію, за емоції, за результат. Будемо вчитися, будемо ростити молодь. Величезне спасибі 3000 українських уболівальників, які прорвалися в Італію підтримати наших хлопців! Все буде. У нас є збірна. Наша збірна. Спасибі Андрій Миколайович. Не здумай йти. Будь ласка. Я пишаюся збірною України", - підтримав збірну Юрій Сапронов.

Контекст:

Збірна України з футболу покинула Євро-2020, поступившись в 1/4 фіналу одному з головних фаворитів чемпіонату - збірній Англії. Результат матчу: Україна - Англія - 0:4.

Наставник української команди вирішив зіграти проти суперників із трьома центральними захисниками. Через м'язове перенапруження на поле не вийшов Руслан Малиновський.

Збірна України обіграла національну команду Швеції в додатковий час у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 і вийшла у чвертьфінал турніру. Основний час зустрічі на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго завершилася з рахунком 1:1. В овертаймі перемогу команді приніс Артем Довбик.

Нападаючий української збірної Артем Бесєдін більше не зможе виступити за національну команду в рамках Чемпіонату Європи з футболу. Під час нападу він отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссоном.

Футболіст розповів, що "динамівець" покинув розташування збірної та повернувся в столицю. УЄФА буде платити клубу "Динамо" по 20 тисяч євро за кожен день відновлення Бесєдіна.




Гость

6 липня 2021, 09:23

В футбол играют ногами, а выигрывают мозгами. Англия оказалась в 4 раза умнее Украины.

Флекс

6 липня 2021, 06:27

Что проиграли сильнейшему сопернику-не обидно. Обидно, что с таким крупным счетом...

лина

4 липня 2021, 11:26

Почему Шевченко не вводил замену ,после того,как забили второй гол? Почему сидел Довбик на скамье запасных ,который вывел команду в четверть финал?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися