Харківський мільйонер прокоментував падіння Стерлінга на Євро-2020

Пенальті за падіння Стерлінга викликало бурю обурення

Харківський мільйонер і колишній конкурент Кернеса на виборах Юрій Сапронов прокоментував падіння англійського футболіста Рахіма Стерлінга в матчі проти Данії. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Падіння Стерлінга викликало шок у світі. Це не економіка, це футбол. І Стерлінг - НЕ фунт, хоч і англійська. Він - Рахім. Заслужений нирець збірної Англії. І в неділю більша частина світу буде вимагати його покарання. Суперник англійців, збірна Італії виглядає ідеальним прокуратором команди господарів. Лондон побачить дві прекрасні команди. Але саме Італія ідеальна з першого матчу Євро 2020. Тоді як Англія Вкочує в чемпіонат, як двоповерховий лондонський автобус. Але саме до фіналу вона розігналася! І бути б їй прекрасною улюбленицею фанатів, якби не падіння Стерлінга. І не сльози Данії, яку таким неоднозначним способом прибрали зі шляху англійців", - написав Юрій.

Контекст:

Англія перемогла в півфіналі Євро-2020 Данію з рахунком 2-1, і вперше у своїй історії вийшла в фінал Євро. Однак перемогу англійці здобули завдяки спірному пенальті. Гравець Англії Рахім Стерлінг обіграв Йоакима Мехлу, увійшов в штрафну, де його оточили опоненти та він впав. Арбітр Данні Маккелі вирішив, що хтось із них збив Стерлінга, і призначив 11-метровий. Під час пенальті датському футболістові фанати Англії світили лазером в обличчя.

У неділю, 11 липня, в Лондоні збірна Італії зіграє проти збірної Англії. Команди зустрічалися 27 разів. Італійці перемогли 10 разів, а англійці 8, інші матчі закінчувалися нічиєю. Матч Італія - Англія розпочнеться о 22:00 за київським часом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися