На стадіоні "Металіст" відбудеться матч Ліги чемпіонів

На стадіоні у Харкові зіграє "Шахтар" проти "Монако"

У плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів "Шахтар" зустрінеться з "Монако". Перший матч відбудеться 17 серпня в Монако, а у відповідь футбольний поєдинок відбудеться 25 серпня о 22:00 на "Металісті" в Харкові. Про це повідомили у пресслужбі ФК "Шахтар".

"Фактично в період з 20 по 25 серпня на "Олімпійському" буде величезна кількість сценічних конструкцій для проведення концерту до 30-річчя Незалежності України. Це пряма причина перенесення. Чому Харків? "Арена Львів" зайнята — там теж буде концерт. До того ж у нас в принципі був підписаний попередній договір про те, що ОСК "Металіст" є резервним стадіоном для проведення єврокубкових матчів, — зазначив директор департаменту експлуатації ТОВ "Шахтар-Сервіс" Вадим Гунько.

Нагадаємо, що на стадіоні "Металіст" буде встановлена найсучасніша аудіосистема озвучування. Зазначається, що модернізація відбудеться в рамках масштабного відновлення інфраструктури. Вартість нової аудіосистеми - 250 тисяч євро, які президент "Металіста" Олександр Ярославський вже сплатив. У пресслужбі стверджують, що в процесі робіт встановлять обладнання компанії Bose - провідного світового бренду в галузі виробництва звукової техніки.

Також про стадіон "Металіст":

⬤ Першим етапом реконструкції переданого в комунальну власність Спортивного комплексу "Металіст" стала інфраструктура дитячої футбольної академії. На ремонт території ДЮФА за планом повинні витратити 53 мільйони гривень.

⬤ Вся інфраструктура й об'єкти СК "Металіст" перейшли з обласної у комунальну власність. Рішення про його передачу було прийняте 10 червня, і відразу ж після цього на об'єкті почалася реконструкція.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися