У Харкові очікується аншлаг: на матч «Металіст» - «Оболонь» продані всі квитки

Найближча гра харківського "Металіста" може стати особливою і побити рекорд відвідуваності. Недільний матч з "Оболонню" відбудеться напередодні 367-річчя Харкова. Стадіон буде забитий під зав'язку, адже квитків на матч харків'ян вже не дістати. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє портал Террикон.

Спортивні оглядачі вже заявляють, що матч з "Оболонню" може повернути харків'ян в минуле, нагадавши, як на улюблений "Металіст" ходило все місто і це дійсно було велике спортивне свято. У прес-службі "Металіста" вже заявили, що саме харківський клуб своїм матчем відкриє низку святкувань в Харкові. Ну, а футболісти зроблять все можливе, щоб здобути домашню перемогу. Свисток судді про початок матчу повинен прозвучати 22 серпня о 18:45 за київським часом. Є правда один нюанс, щоб уникнути розповсюдження коронавірусу на сьогоднішній день дозволено заповнювати стадіони максимум на 2/3 від загальної місткості, але як воно буде - побачимо вже в неділю.

Відзначимо, в "Металісті" вже неодноразово заявляли, що виступ у Першій лізі - це лише можливість знову клубу підвищитися в класі і потрапити в Прем'єр-лігу, де почати боротьбу за перші місця в таблиці з грандами українського футболу - "Шахтарем" і "Динамо ". Ну, а підсумком цього шляху буде участь "Металіста" в європейських клубних турнірах Ліги Чемпіонів або Ліги Європи.

Також читайте на порталі "Коментарі" - в Харкові почне курсувати перший фан-поїзд в кольорах футбольного клубу "Металіст" . Перші синьо-жовті вагони харків'яни і гості міста зможуть побачити на найдовшій лінії метро - Холодногірсько-Заводській. Через деякий час аналогічні склади з'являться і на двох інших лініях.



Вячеслав

22 серпня 2021, 10:52

Ещё есть билеты .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися