У Харківській області футболісти беруть участь у челенджі до Дня незалежності

Футболісти за два дні проводять 30 футбольних матчів на підтримку "Здорова Україна-30"

У Харківській області на честь 30-ї річниці незалежності України проводять 30 футбольних матчів. Усі вони відбуваються протягом 23-24 серпня у різних куточках області. Про деталі флешмобу розповіли у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації (ХОДА).

Футболісті вирішили підтримати всеукраїнський челендж "Здорова Україна-30", до якого долучився навіть президент України Володимир Зеленський.

У харківському футбольному флешмобі взяли участь непрофесійні футбольні команди області. Серед них як дорослі команди, так і юнацькі та дитячі. Є серед команд-учасниць навіть дівочі футбольні команди.

Учасники проводять дружні матчі та записують їх на відео. Перед цим вони також записують короткі вітання Україні із днем народження та  кажуть, що приймають челендж. Потім усі відео учасники розміщують у соцмережах із відповідними хештегами: "ЗдороваУкраїна30", "СПОРТДЛЯВСІХ", "30роківНезалежності", "24серпня".

Також, оскільки матчі проводять за підтримки обласної адміністрації та департаменту спорту, на записах можна також побачити хештеги "ХОДА" та "ХОУМС".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що харківський ФК "Металіст" присвятив свою перемогу у матчі з ФК "Оболонь" 22 серпня до Дня міста Харків. Гравці навіть вийшли грати на поле в ювілейній формі із написом "367. Я люблю тебе, Харків". Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь "жовто-синіх". Це вже п'ята поспіль перемога команди під час їхньої гри у складі Першої Ліги Чемпіонату України. Команда використовує ці виступи, щоб підвищитися у класі й потрапити в Прем'єр-лігу, де зможе почати боротьбу за перші місця у таблиці з грандами українського футболу - "Шахтарем" і "Динамо".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися