"Дніпро-1" переграв "Металіст 1925": Тренер Дніпра заявив, що вони не заслужили перемогу

"Дніпро-1" вирвав перемогу в Харкові і зрівнявся з "Динамо" в УПЛ

Харківська команда з футболу "Металіст 1925" в матчі 6-го туру УПЛ програла "Дніпру-1" з рахунком 2:1. Тренер "Дніпра" Ігор Йовічевіч заявив, що з того моменту, як він очолює клуб, це перший матч, в якому його підопічні не заслужили перемогу. Про це він розповів пресслужбі власного клубу.

За словами головного тренера, гра була нічийна, а "Дніпро-1" був зовсім не в формі. Особливо Ігор розкритикував перший тайм, який його гравці "проспали". У роздягальні команда поговорила "по-чоловічому", гравці та тренер внесли тактичні корективи та постаралися вийти на поле вже зібраними. Крім цього тренер зазначив, що у деяких гравців були серйозні проблеми зі здоров'ям.

"Джурасек відчув квадріцепс, коли завдавав удару, і зійшов з тренування. Але є команда, і кожен має шанс проявити себе. Довбик в останній грі з "Рухом" отримав удар в міжреберні м'язи. Він тренувався весь тиждень на 50 відсотків і вчора сказав остаточно, що не може грати", - сказав Ігор.

ДОВІДКА. "Металіст 1925" має в активі 6 очок та займає 8-е місце в турнірній таблиці УПЛ. "Дніпро-1" з 13 балами піднявся на 2-у позицію. Стільки ж очок має у своєму активі лідер - київське "Динамо". На питання про проходження в лігу чемпіонів і наявності такої мети головний тренер "Дніпра-1" відповів наступне:

"Ні, задачі немає. Знаєте, ми сьогодні не грали добре, але перемогли. Це свідчить про те, що команда зростає до тих цілей, які ми перед собою поставили. Це серйозний крок у прогресі. Легко перемагати, коли все виходить на поле, як проти Руха, але дуже важко виграти у матчах, як сьогодні. Це дуже великі три очки, і нам це дає впевненість на наступний цикл сезону.".





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися