Вболівальників "Металісту" замкнули у клітку

Харківських уболівальників замкнули у клітку

У Кривому Розі 26 вересня харківський Металіст розгромив місцевий Кривбас з рахунком 0:5. При цьому перед сектором з уболівальниками з Харкова поставили паркан. Генеральний директор ФК "Металіст" Олександр Ворошилов розповів, що клуб проситиме надати правову оцінку таким діям.

У "Металісті" заявили, що у Кривому Розі продемонстрували зневагу не тільки до харківських фанатів, а й до всієї футбольної громадськості.

"У сучасному світі такий крок давно вважається порушенням етики, моралі та прав вільних громадян. Перетворювати гостьову трибуну в концтабір - це низько і бридко. Просимо УАФ, ПФЛ і колег по розвитку українського футболу звернути увагу на цей обурливий епізод, дати правову оцінку діям футбольного клубу "Кривбас" і розглянути питання про те, щоб надалі такі кричущі інциденти не повторювалися", - написали на сайті "Металіста".

Нагадаємо, "Металіст" у Харкові підписав контракт з англійським футболістом Кадімом Харрісом. Кадім - фланговий напівзахисник, у команді гратиме під номером "30". Він народився у 1993 році в Лондоні. Його дебют відбувся у 16 років за команду клубу "Уїком". Також Харріс відзначився у командах "Брентфорд, "Кардіф Сіті", "Шефілд Уенсдей" та "Барнслі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися