Друг Андрія Шевченка прокоментував його звільнення з італійського клубу

Юрій Сапронов прокоментував звільнення Андрія Шевченка з посади головного тренера італійського клубу "Дженоа"

Українця та легендарного футболіста Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського клубу "Дженоа" лише через два місяці роботи. Це звільнення прокоментував близький друг Андрія, харківський бізнесмен Юрій Сапронов.

"Дженоа" звільнив головного тренера Андрія Шевченка. Контракт був до 2024 року. Чи можливий був інший результат після двох місяців роботи? У середині сезону, наприкінці першого кола, без передсезонної підготовки, та головне БЕЗ ГРАВЦІВ. Точніше – 7 гравців основного складу попередній власник продав влітку. Нові власники обіцяли у трансферне вікно 5 січня-31 січня купувати гравців і почали купувати, і непоганих, але чекати не стали, АН звільнений. За складом, який прийняв Андрій, це 19-та чи 20-а (остання) команда італійського чемпіонату, це фахівці кажуть, не я.

Я все бачив. Усі бачили, як грала команда та як почала грати. За два місяці в 9 матчах Серія А (7 програних і 2 нічиїх) можна було виграти рівно ДВА, які до речі програні з "Сампдорією" та "Спецією". "Мілану", "Лаціо", "Ромі" та "Ювентусу" програли б завжди. Жорстоко та нелогічно. До кінця сезону мінімум мали дати доопрацювати", написав Юрій.

При цьому бізнесмен заявив, що в останніх трьох іграх команда нібито заграла та почала розуміти, чого від них хоче тренер. Юрій також наголосив, що не може бути до кінця об'єктивним, оскільки Андрій його старий і справжній друг.

Нагадаємо, президент Польської футбольної асоціації Цезарі Куліша може запросити Андрія Шевченка тренером до Польщі. Про це повідомляє "Przegląd Sportowy". Польське видання зазначає, що йому вдалося дізнатися неофіційно про плани асоціації футболу. Поки що йдеться, що українцю можуть запропонувати посаду тренера збірної Польщі з футболу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися