Харківський бізнесмен прокоментував поразку Еліни Світоліної на Australian Open

Найкраща тенісистка України програла на Australian Open

На Australian Open 21 січня найкраща тенісистка України Еліна Світоліна програла у третьому колі білорусці Вікторії Азаренко з розгромним рахунком – 6:0, 6:2. По особистих зустрічах Азаренко веде 5:0. Дану поразку прокоментував харківський бізнесмен, друг і спонсор Еліни Юрій Сапронов на своїй сторінці у Facebook.

"Програла у справі. У Віки м'яч ідеально "сидів" на ракетці та всі м'ячі вона грала ногами (у теніс грають ногами, якщо хтось не знає) - це ознака хорошої фізичної підготовки. Соромно за рахунок? Ні. Це теніс. Боролася? Так. Шукала гру та варіанти? Так. Розумію. Даремно грала в удар з Вікторією, даремно саме проти Віки грала агресивно. З такою Азаренко треба було постійно змінювати ритм і затягувати розіграші, тягати її кортом. Ну і звісно подавати з першого м'яча... Сорі. Я бачу. Я — не експерт, я — вболівальник, такий, як і всі. Фізична форма посередня поки що, на початку сезону. Поки що не бачу успішності у зміні команди. Подивимося. Сезон довгий. Матч і турніри щотижня. Еліні працювати та вірити у себе! Нам сподіватися та вірити в Еліну! Це наш найкращий гравець. Інших немає. Спасибі Еліні за те, що МИ багато років маємо можливість бачити українку у ТОП на всіх найкращих стадіонах світу", - написав Юрій Сапронов.

Нагадаємо, український 36-річний тенісист Сергій Стаховський завершив свою кар'єру відразу після того, як не відібрався через кваліфікацію на Australian Open (відкритий чемпіонат Австралії). Українець у двох сетах програв американцеві Джеффрі-Джону Вулфу з рахунком 3:6, 4:6.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися