Харків'яни «взяли» чотири медалі на етапі Кубка світу з акробатичного рок-н-ролу

Діти стали кращими серед 700 спортсменів.

У місті Філлах в Австрії 17-18 вересня пройшов етап Кубка світу з акробатичного рок-н-ролу. Спортсмени з Харкова гідно представили країну та здобули чотири медалі на змаганнях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прес-службу Харківської міської ради.

Всього у змаганнях взяли участь понад 700 спортсменів з 14 країн. До складу делегації збірної команди України увійшли 54 спортсмени та тренери. За підсумками виступів харківські спортсмени вибороли чотири медалі: одну золоту, дві срібні та одну бронзову.

Так, у категорії "Юнаки 2" перше місце посіли Станіслав Філіпас та Олександра Вітковська, а друге – Ілля Горлачов та Єлизавета Шматька.

У категорії "Юніори" Георгій Тагайбай та Єлизавета Каверіна взяли "срібло", а Назар Діденко та Юлія Міхно – "бронзу".

yQyGhKNREEVPklfehQUO8zwdS.jpg

22At_Bic2ISL38FEB_Jy4Fu2v.jpg

Раніше у "Коментарях. Харків":

Семирічна дитиназустрілася з мамою через півроку окупації. Маленький Максим приїхав погостити у село Липці на Харківщині до бабусі й дідуся, та почалася війна і дитина залишилася "відрізана" від батьків. Населений пункт був окупований рашистами з самого початку війни й забрати сина мама не мала можливості.

Мати семирічного Максима та й він сам пережили найстрашніші місяці у постійному хвилюванні, адже забрати дитину з окупованої території чи приїхати жінка не могла. Коли контрнаступ ЗСУ пройшов успішно та населений пункт було звільнено, підрозділи поліції Харківщини розпочали свою роботу на деокупованих територіях. 15 вересня під час відпрацювання села Липці співробітники ювенальної превенції Харківського районного управління поліції № 2 ГУНП в Харківській області дізналися про 7-річного Максима. Одразу було прийняте рішення допомогти родині. Хлопчика того ж дня доставили до Харкова та передали матері.

Поліцейська, якатримала за руку невтішного батька, отримала нагороду за мужність.

Чоловік на колінах біля тіла загиблого сина. Ця світлина облетіла весь світ. Першою, хто після обстрілу Харкова прибув на допомогу та взяв за руку чоловіка, була поліцейська Валерія Донець. Саме вона отримала нагороду за мужність, проявлену при виконанні службових обов’язків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися