Харківський поліцейський взяв участь у найпрестижнішому та наймасовішому марафоні

Правоохоронець з України у Лондоні здолав відстань 42,2 кілометри

Поліцейський із Харкова, Олексій Белінський, взяв участь у наймасовішому та найпрестижнішому марафоні у світі "TCS London Marathon". Забіг відбувся у Великій Британії 2 жовтня. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення поліції Харківської області. 

“Незважаючи на безперервні бойові дії на території держави, представив Україну на міжнародних змаганнях поліцейський батальйону конвойної служби ГУНП в Харківській області Олексій Белінський”, - розповіли в поліції.

Повідомляється, що правоохоронець разом зі своїми учнями у місті Лондон здолав відстань 42,2 кілометри. Його результат 3:54:37.

picture

Олексій Белінський зазначив, що свою участь у марафоні він присвятив рідному місту Харкову, Збройним силам України, а саме славетним 92-й та 93-й бригадам, які сьогодні показують неабиякий результат у звільненні Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'янка Влада Харкова виборола золоту медаль на Чемпіонаті Європи з фехтування на шпазі. Спортсменка стала третьою в історії українською шпажисткою, яка виграла ЧЄ в індивідуальній першості після Наталії Конрад (2003) та Яни Шемякіної (2005).

Також українські легкоатлетки Ярослава Магучих, Ірина Геращенко та Юлія Левченко завоювали "золото", "срібло" та "бронзу" зі стрибків у висоту на етапі "Діамантової ліги" у Парижі.

А харківський спортсмен Володимир Каменський став переможцем національного чемпіонату зі стрільби з лука в особистій першості серед чоловіків. До того ж, харківська команда "Харківська - 1" здобула бронзу на чемпіонату України зі стрільби з лука серед дорослих у командній першості серед чоловіків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися