Харків'янка стала чемпіонкою світу з підводного спорту

Катерина Садурська встановила рекорд.

З 1 по 8 жовтня 2022 р. у м. Каш (Туреччина) проходить чемпіонат світу з підводного спорту (фрідайвінг, відкрита вода). У складі збірної команди України спортсменка Харківської області Катерина Садурська стала чемпіонкою світу з дисципліни FIM (вільне занурення) із результатом 92м (національний рекорд). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" за інформацією департаменту у справах молоді та спорту Харківської ОВВ.

Сама Катерина зазначає, що це найглибше її занурення та найважче. Більше того, результат став новим абсолютним рекордом України у цьому виді спорту.

"Чемпіон світу. Я не можу повірити. 92 м – новий абсолютний національний рекорд України! Моє глибоке занурення! І найважче! Я розповім про це пізніше. А поки що хочу присвятити цю перемогу всім українцям, моїй прекрасній, талановитій країні! Ми можемо робити неможливе", – написала Садурська у своєму Інстаграмі.

Снимо1к.PNG

Сним22ок.PNG

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Дітям із віддалених сіл Харківської області передали мобільний інклюзивно-ресурсний центр. На його базі зможуть займатися діти із вадами розвитку.

Діти з особливими освітніми потребами, які мешкають у віддалених населених пунктах Харківської області, тепер можуть отримувати сучасну діагностику та спеціалізовану допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВ Олега Синегубова.

Для надання професійної допомоги таким діткам Харківської академії безперервної освіти було передано спеціалізований автомобіль, оснащений мобільним інклюзивно-ресурсним центром.

Повідомляється, що цей автомобіль високої прохідності Харківська область отримала у подарунок від волонтера із Великобританії.

"На його базі ми створили перший в області мобільний центр для дітей з порушеннями розвитку. Тепер вузькопрофільні фахівці – психологи, рефлектологи, реабілітологи, логопеди можуть приїхати в будь-який куточок області, де є діти, які потребують їхньої допомоги. І просто в мобільному центрі провести діагностику дитини чи ті чи інші розвиваючи заняття", – зазначив голова області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися