Юні спортсмени Харкова стали одними з кращих на етапі Кубку світу з акробатичного рок-н-ролу

Харків’яни успішно виступили в трьох категоріях.

З 14 по 16 жовтня у словенській Любляні проходив етап Кубку світу з акробатичного рок-н-ролу серед дорослих, юніорів та юнаків. Спортсмени з Харкова стали переможцями та призерами на цьому етапі змагань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

На цьому етапі Кубку світу змагалися 436 спортсменів із 14 країн світу. Харків’яни успішно виступили у трьох категоріях.

Так, у категорії "Юніори" Георгій Тагайбай та Єлизавета Каверіна здобули "срібло", а Назар Діденко та Юлія Міхно – "бронзу".

У категорії "Юнаки" Дмитро Потаман та Амалія Криклива стали переможцями. Своєю чергою Ілля Пивовар та Анна Наговіцина посіли друге місце, а Олександр Ляшенко та Аделаїда Кушка – третє.

Ще одну перемогу харків’яни здобули у категорії "Юнаки 2". Золоту медаль вибороли Станіслав Філіпас та Олександра Вітковська. У цій же категорії на рахунку харківських спортсменів срібна та бронзова медалі. Так, друге місце посіли Ілля Горлачов та Єлизавета Шматька, третє - Артем Різніченко та Дарина Бакало.

Зазначимо, усі харківські спортсмени є вихованцями Міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

i1WtKkxqKwuq1afSBwAmwvfB9.jpg

ZwEUptpDeX_nD2AwqysIWSM7r.jpg

ApLgJA5azBAJFEYOuUtnpn1jb.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 14 по 16 жовтня у м. Гіжицько (Польща) пройшли міжнароднізмагання з шорт-треку, на яких харківські спортсмени у складі збірної команди України завоювали 2 золоті та 7 срібних нагород. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах молоді та спорту Харківської ОВА.

Так, Макар Міхно здобув 1 місце на дистанції 500 м та 2 місце на дистанції 333 м. Кирило Коваленко виборов 2 місця на дистанціях 1000 м, 777 м, та 500 м. Катерина Мойсеєва на дистанції 1000 м. здобула 2 місце.

У змішаній естафеті на 2000 м Кирило Коваленко, Макар Міхно, Катерина Мойсеєва та Софія Теліцина вибороли 1 місце, а Влад Неміро, Богдан Мошенський, Тетяна Зарванська та Вікторія Червенко у цій же дисципліні посіли 2 місце.

Окрім того, Данило Федоренко на дистанції 1000 м. виборов 2 місце.

Довідка: Шорт-трек (від англ. Short track — коротка доріжка) — зимовий олімпійський вид спорту, змагання з бігу на ковзанах на хокейному майданчику. На відміну від бігу на ковзанах на великих ковзанках, де спортсмени виходять на дистанцію парами, в шорт-треку одночасно стартує кілька ковзанярів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися