Харків’яни стали першими на міжнародному турнірі з шорт-треку

Спортсмени з Харкова здобули 9 медалей.

З 14 по 16 жовтня у м. Гіжицько (Польща) пройшли міжнародні змагання з шорт-треку, на яких харківські спортсмени у складі збірної команди України завоювали 2 золоті та 7 срібних нагород. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах молоді та спорту Харківської ОВА.

Так, Макар Міхно здобув 1 місце на дистанції 500 м та 2 місце на дистанції 333 м. Кирило Коваленко виборов 2 місця на дистанціях 1000 м, 777 м, та 500 м. Катерина Мойсеєва на дистанції 1000 м. здобула 2 місце.

У змішаній естафеті на 2000 м Кирило Коваленко, Макар Міхно, Катерина Мойсеєва та Софія Теліцина вибороли 1 місце, а Влад Неміро, Богдан Мошенський, Тетяна Зарванська та Вікторія Червенко у цій же дисципліні посіли 2 місце.

Окрім того, Данило Федоренко на дистанції 1000 м. виборов 2 місце.

Довідка: Шорт-трек (від англ. Short track — коротка доріжка) — зимовий олімпійський вид спорту, змагання з бігу на ковзанах на хокейному майданчику. На відміну від бігу на ковзанах на великих ковзанках, де спортсмени виходять на дистанцію парами, в шорт-треку одночасно стартує кілька ковзанярів.

Снимок.PNG

Снимо1к.PNG

Сн2имок.PNG

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Польщі проведуть благодійнийхокейний турнір, щоб купити авто для рятувальників Харкова. Кошти планують направити на закупівлю авто, гуманітарної допомоги та на потреби ЗСУ.

Міжнародний благодійний хокейний турнір "Hockey Bayraktar" відбудеться 10-13 листопада на стадіоні "Tor-Tor" у місті Торунь (Польща). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

За словами президента ХК "Вітязь" Романа Мікутіна, планується зібрати кошти у розмірі 5 млн $ на закупівлю 20 пожежних автомобілів та 15 автомобілів швидкої допомоги для надання гуманітарної допомоги мешканцям Харкова та деокупованих районів Харківської області, а також на підтримку Збройних сил України.

Кожен бажаючий зможе зробити свій внесок на рахунок партнера – Foundation Wellcome EU (злотий PL, PayPal, Swift) або хокейного клубу (гривня) перейшовши за посиланням або зробивши внесок за реквізитами. Також усі охочі зможуть взяти участь у благодійному аукціоні. Усі кошти, отримані від цих заходів, будуть спрямовані на вище зазначені цілі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися