Харків’янин став чемпіоном світу з пауерліфтингу

У сумі триборства харків’янин підняв більше тонни.

На чемпіонаті світу з пауерліфтингу, що цими днями проходить у м. Віборг (Данія) цікавою та напруженою точилась боротьба за золото чемпіонату світу у ваговій категорії до 105 кг між двома атлетами збірної команди України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Управління у справах молоді та спорту ХОВА.

З однаковим результатом у сумі триборства – 1022,5 кг, але за меншою власною вагою, чемпіоном світу 2022 став харківський спортсмен Сергій Білий.

Під час проведення змагань харків’янин завершив присідання з вагою в 400 кг (мале срібло), у жимі лежачи зафіксував штангу вагою 295 кг (мале золото) та у тязі підкорив 327,5 кг (мала бронза).

Тренер, що підготував спортсмена – Леонід Плотницький.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові латають дірки у будинках після обстрілів (ФОТО). Будівельники відновлюють фасади будинків а також внутрішньобудинкові мережі.

У Холодногірському районі продовжуються роботи з відновлення житлових будинків, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, фахівці КП "Харківспецбуд" та АТ "Житлобуд-2" виконують роботи з відновлення цегляної кладки стін по вул. Полтавський Шлях та вул. Велика Панасівська.

Своєю чергою фахівці АТ "Житлобуд-1" зайняті відновленням внутнішньобудинкових систем холодного та гарячого водопостачання, опалення та електрозабезпечення, а також утепленням фасаду будинків по вул. Холодногірській.

У Харкові сорок рятувальників намагалися загасити житловий будинок. Причина пожежі встановлюється. Учора вдень в Основ’янському районі Харкова сталася пожежа у житловому двоповерховому будинку по вул. Б. Хмельницького, 10. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Приблизно о 15 годині у будинку горів дах на площі майже 100 кв. м. До місця події було направлено 7 відділень служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині у складі 40 рятувальників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися