У Харкові латають дірки у будинках після обстрілів (ФОТО)

Будівельники відновлюють фасади будинків, а також внутрішньобудинкові мережі.

У Холодногірському районі продовжуються роботи з відновлення житлових будинків, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, фахівці КП "Харківспецбуд" та АТ "Житлобуд-2" виконують роботи з відновлення цегляної кладки стін по вул. Полтавський Шлях та вул. Велика Панасівська.

Своєю чергою фахівці АТ "Житлобуд-1" зайняті відновленням внутнішньобудинкових систем холодного та гарячого водопостачання, опалення та електрозабезпечення, а також утепленням фасаду будинків по вул. Холодногірській.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Навіть в страшних снах не снилось": чому навчають дітей у Харкові.

Рятувальники ДСНС та поліція проводять з дітьми дистанційні уроки безпеки. У Харківських школах запровадили уроки мінної безпеки, де дітям розповідають, як розрізняти міни та вибухонебезпечні предмети, та як діяти при виявленні таких предметів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, з огляду на воєнний стан у країні, а також на випадки підриву на вибухонебезпечних предметах саме дітей, у школах та дитячих садках Харкова та області співробітники ДСНС проводять "Єдині уроки з безпеки".

Ігор Терехов поспілкувався з городянами та розповів про долю району біля ринку "Барабашово". Міський голова Харкова під час зустрічі з харків'янами повідомив, що буде з мікрорайоном, де розташовувався ринок "Барабашово". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Барабашово у глобальному сенсі прибирають зараз. Там буде житло, велика дорога. Зараз якщо ви поїдете на Барабашово, то побачите, що вже багато чого немає зараз. Там буде торгівля, але небагато, вона має бути. Будуть житлові мікрорайони, офісні центри, десь треба працювати. Одне житло не можна збудувати. Має бути робота і має бути промисловість. Маємо повернутися ІТ, бо це гроші і наш з вами бюджет, має індустрія працювати та будівництво", – повідомив Ігор Терехов мешканцям міста. Міський голова також зазначив, що у цьому районі планується створити індустріальний парк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися