На Харківщині проведуть турнір: переможці отримають призи від Ігоря Терехова

Кращих гравців турніру визначить воротар і футбольний тренер Олександр Горяїнов

У середу, 4 січня, у Валківській дитячо-юнацькій спортивній школі відбудеться відкритий юнацький турнір з мініфутбол “Юні та незламні”. Переможці отримають призи від Харківського міського голови Ігоря Терехова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Як повідомили у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, у змаганнях візьмуть участь діти віком 10-12 років. Почесним гостем заходу стане воротар і футбольний тренер Олександр Горяїнов, він і визначить кращих гравців турніру. Турнір розпочнеться об 11:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 27 грудня, у переході зі ст. м. “Майдан Конституції” до ТРЦ “Нікольський” відбулася міська акція “Привітай місто-герой Харків з Новим роком”. Там встановили полотно, на якому усі охочі могли написати свої привітання та побажання місту Харкову на 2023 рік. За словами директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександра Власенка, вітання, вірші та листівки передали не лише діти, а й дорослі. Головне бажання всіх харків'ян - щоб настав мир. Під час акції маленькі містяни розповідали вірші Святому Миколаю, співали та брали участь у майстер-класі з сучасного танцю від школи All Stars.

Учасники акції отримали новорічні прикраси на ялинку, а найменші харків'яни – солодкі подарунки. До заходу також долучився Благодійний фонд “Безпечне небо” та громадська організація “Паростки надії”, а також діти з Італії, які передали для маленьких харків’ян різдвяні подарунки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися