98-річний тенісист з Харкова зіграв на благодійному матчі в Австралії

Леонід Станіславський зіграв, щоб зібрати кошти для українських дітей.

В Австралії відбувся благодійний захід Tennis Plays For Peace, під час якого зібрали кошти для підтримки України, зокрема українських дітей. На цьому заході провели серію матчів. В одному з них взяв участь 98-річний харківський тенісист Леонід Станіславський. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію KHARKIV Today.

"Ще один матч було анонсовано як "битву центуріонів". Участь у ньому взяли два 98-річні тенісисти: харків'янин Леонід Станіславський, який потрапив до книги рекордів Гіннесса як найстарший гравець світу, а також австралієць Генрі Янг", — розповіли у міськраді.

Від України на заході виступили Марта Костюк і Даяна Ястремська. З інших тенісистів були Корі Гауфф (США), Марія Саккарі (Греція), Френсіс Тіафо (Франція), Алекс де Мінаур (Австралія), Енді Маррей (Британія), Грігор Дімітров (Болгарія) та Александр Звєрєв (Німеччина).

На початку Tennis Plays For Peace до учасників звернулася харківська тенісистка Еліна Світоліна. У своєму відеозверненні вона закликала підтримати Україну. Усього під час благодійного заходу вдалося зібрати майже 200 000 доларів.

"Усі кошти будуть направлені на гуманітарні потреби в Україні через організації ЮНЕСКО Австралія та Global Giving", — повідомили в департаменті.

Зазначимо, на кортах, де відбувся благодійний захід, із 16 січня розпочнуться матчі Australian Open. Це буде перший у сезоні турнір серії Grand Slam.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Прокуратура показала наслідки "прильотів" по Харкову та області

Вранці військові країни-агресора завдали ракетний удар по Харкову та області — прокурори та слідчі поліції працюють на місцях обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова, Чугуївської та Куп’янської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Вранці 14 січня російські військові завдали ракетний удар по об‘єктах критичної інфраструктури в Індустріальному районі м. Харкова та Чугуївському районі Харківської області.

За попередніми даними, окупанти обстріляли населені пункти ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Крім того, 13 січня близько 13 години ворог обстріляв село Гряниківка Куп’янського району. Отримала поранення 49-річна мирна мешканка.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зафіксували наслідки збройної агресії РФ та зібрали речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися