Харків’янка стала кращою в світі

Ігор Терехов привітав Марту Фєдіну з «золотом» Кубку світу

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав харківську синхроністку Марту Фєдіну з золотою медаллю на Кубку світу-2023 з артистичного плавання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Незважаючи на надскладні обставини, наші спортсмени продовжують тренуватися та здобувати перемоги на змаганнях світового рівня. Напередодні синьо-жовтий стяг замайорів на п’єдесталі пошани у канадському місті Макрем. Учергове продемонструвавши блискучу майстерність і силу духу, харківська синхроністка Марта Фєдіна здобула першу для України медаль на Кубку світу.

Щиро вітаю з перемогою! Дякую за силу волі і титанічну працю! Бажаю нових звершень під мирним небом! Харків’яни вболівають за Вас та надихаються Вашими перемогами!" - говориться у привітанні.

Зазначимо, що Марта Фєдіна завоювала золоту медаль першого в історії етапу Кубка світу з артистичного плавання. У перший день змагань харків’янка перемогла в технічному соло.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 18 березня: під вогнем більше двадцяти населених пунктів

Триває триста вісімдесят восьма доба російського широкомасштабного вторгнення. Цієї ночі противник застосував БПЛА "Шахед-136". Більшу частину було збито силами нашої ППО, проте є і влучання в інфраструктурні об’єкти. Ймовірність завдання ракетних ударів по всій території України залишається досить високою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Основною метою противника протягом минулої доби, як і раніше, залишались спроби виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Для цього окупанти зосереджували свої основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, *-/Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Завдяки професійним і злагодженим діям, нашими захисниками відбито понад 100 атак противника на зазначених напрямках.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Російська федерація продовжує зберігати військову присутність на території республіки білорусь, проте без явного формування наступальних угруповань. Водночас, противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей. Протягом доби, що минула, ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів 14 населених пунктів. Серед них - Стрілеча, Глибоке, Стариця, Вовчанськ, Колодязне, Красне Перше, Кутьківка, Дворічна, Западне, Тернова та Тихе на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник протягом попередньої доби противник безуспішно намагався прорвати оборону наших військ. Обстріляв райони 13 населених пунктів вздовж лінії бойового зіткнення, зокрема, Веселого, Гряниківки, Вільшаної, Крохмального, Берестового, Діброви та Андріївки Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися