У Харків повертається спорт: деталі

Вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ у Харкові проведуть турнір

У Харкові проведуть аматорський турнір з любительського боксу, присвячений Героям оборони Харкова. У турнірі візьмуть участь боксери Олімпійської збірної України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Змагання відбудуться 13 травня під патронатом Харківської обласної військової адміністрації, Міністерства молоді та спорту України, Федерації боксу України та Національного олімпійського комітету України. З міркувань безпеки турнір проведуть у приміщенні станції метро “Захисників України”.

Начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської ОВА Костянтин Ананченко розповів, що це перші змагання з боксу, які вдалося організувати з початку повномасштабного вторгнення РФ. “Для харківських любителів спорту – це велика подія, а головне, що захід проходитиме у підземці, тобто глядачі та спортсмени будуть у безпеці”, - зазначив чиновник.

Турнір стане великим святом і для самих боксерів. Про це зауважив віцепрезидент ФБУ Олександр Манчак. “Федерація боксу України хоче вклонитися захисникам нашого незламного міста, завдяки яким ми можемо дихати вільно, тренуватися і нести наш прапор і гімн по світу”, - підкреслив Олександр Манчак.

Між собою змагатимуться дві команди: олімпійська збірна з боксу та збірна Харкова.

До слова, більшість харківських боксерів тренуються поза межами Харківської області, адже, за даними Костянтина Ананченка, в регіоні війною зруйновано та пошкоджено 28 спортивних об’єктів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ТРЦ “Нікольський” проводять відкриті тренування.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися