У Харкові визначили найкращих (ФОТО)

Переможці та призери отримали нагороди

У Харкові на бул. Юр'єва пройшли змагання та майстер-клас з воркауту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту зазначили, що спочатку провели майстер-клас, а потім відбулися змагання. У змаганнях взяли участь дівчата та хлопці у різних вікових категоріях. Найкращих визначили у вправах берпі, підйом з переворотом, віджимання від підлоги, статичне тримання гирі тощо.

Директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Власенко вручив нагороди переможцям та призерам.

У Харківській міській раді нагадали, що Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту проводить у місті серію майстер-класів та змагань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 15 липня, у ТРЦ “Нікольський” відбувся брейкінг-фестиваль “Битва Харкова”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що найсильніших визначили у таких номінаціях: Starter (до 9 років), Beginner (10-13 років), Amateur (14-17 років) і Pro (старше 18 років). У Харківській міській раді розповіли, що “Битва Харкова” - це традиційний фестиваль, який 23 роки поспіль проводиться для брейкерів Харкова.

У Департаменті зазначили, що попри повномасштабне вторгнення РФ в Україну, організатори жодного разу не скасовували захід, натомість проводили його у безпечних місцях, щоб зберегти зв'язок між усіма танцюристами країни, щоб ком'юніті брейкінгу і надалі могло розвиватися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися