Що відбувалося в одному з ТРЦ Харкова вихідними (ФОТО)

“Битва Харкова” - це традиційний фестиваль, який проводять 23 роки поспіль

У суботу, 15 липня, у ТРЦ “Нікольський” відбувся брейкінг-фестиваль “Битва Харкова”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що найсильніших визначили у таких номінаціях: Starter (до 9 років), Beginner (10-13 років), Amateur (14-17 років) і Pro (старше 18 років).

У Харківській міській раді розповіли, що “Битва Харкова” - це традиційний фестиваль, який 23 роки поспіль проводиться для брейкерів Харкова.

У Департаменті зазначили, що попри повномасштабне вторгнення РФ в Україну, організатори жодного разу не скасовували захід, натомість проводили його у безпечних місцях, щоб зберегти зв'язок між усіма танцюристами країни, щоб ком'юніті брейкінгу і надалі могло розвиватися.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що СКП “Харківзеленбуд” оголосило фотоконкурс “Мій квітучий Харків”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Для участі у конкурсі необхідно: розмістити на сторінці в “Instagram” світлину на фоні квітника. Сторінка у соцмережі має бути відкритою; позначити підприємство @zelenbudkh та поставити хештег #мійквітучийхарків; позначити трьох друзів на світлині.

На підприємстві пояснили, що кожній світлині буде присвоєний свій номер. Також зазначили, що чим більше фотопостів, тим більше шансів на перемогу. “Тож, не зупиняйтеся на одній світлині! Трьох переможців оберемо за допомогою рандомайзера 22 серпня”, - повідомили в “Харківзеленбуд”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися