Харківська тенісистка перемогла росіянку на турнірі у США

Еліна Світоліна завдяки вольовій перемозі над спортсменкою з РФ пройшла до третього кола турніру

Українська тенісистка з Харкова Еліна Світоліна (№26 WTA) 31 серпня обіграла росіянку Анастасію Павлюченкову (№98 WTA) у другому колі US Open – 5:7, 6:4, 6:4. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city".

Росіянка до цього поєдинку вела в особистих зустрічах зі Світоліною з рахунком 3:2, тепер перша ракетка України зрівняла рахунок – 3:3. У наступному колі українка зіграє з Джесікою Пегулою (США).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими каратистами медалей чемпіонату світу. З 21 по 27 серпня в угорському місті Дьор відбувся чемпіонат світу з карате-до С.К.І.Ф. Під час змагань спортсмени Харківської області здобули золоту та три срібні медалі. Чемпіоном світу став Іван Білий, який переміг в категорії куміте серед чоловіків. Другу сходинку п'єдесталу пошани посіли Микола Сидора (в категорії куміте, хлопці 12-13 років), Олександр Дудка (в куміте, хлопці 16-17 років), а також Андрій Корбуль та Олександр Дудка (командне куміте, хлопці 15-17 років). В кроці від нагород зупинилися Вероніка Мокрій (ката і куміте, дівчата 16-17 років), Євгенія Коляда (ката, жінки), Анжела Азізбекян (куміте, дівчата 12-13 років) та чоловіча збірна з куміте, поступившись на етапі виходу до півфіналу змагань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківського боксера в рамках вечора бою Усик-Дюбуа. Ярослав Харциз став переможцем одного з боїв андеркарду вечора боксу, який відбувся 26 серпня в польському Вроцлаві. У чотирьохраундовому поєдинку в легкій вазі Ярослав переміг одноголосим рішенням суддів поляка Конрада Чайковські. Для спортсмена це був третій бій на професійному ринзі та третя перемога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Окрім того, в андеркарді свої бої провели ще декілька українських боксерів. Перемоги здобули Даніель Лапін, Василь Чеботар, Олександр Соломенніков та Денис Берінчик. Також український чемпіон Олександр Усик нокаутом у дев’ятому раунді здолав британця Даніеля Дюбуа та захистив свої пояси WBO, WBA, IBF та IBO.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися