Харківська спортсменка перемогла на Чемпіонаті Європи

Марина Литовченко стала першою в настільному тенісі серед паралімпійців

Харків'янка Марина Литовченко – чемпіонка Європи з настільного тенісу серед паралімпійців. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city".

Змагання тривають з 4 по 9 вересня у місті Шефілд (Великобританія).  

Харківʼянка Марина Литовченко виявилася найсильнішою серед жінок класу 6 за паралімпійською кваліфікацією. Відзначимо, всього за медалі у Шефільді змагаються 191 чоловіків та 76 жінок в 11 класах за паралімпійською класифікацією. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харків'янами медалей на Першості України з велоспорту. Чергова серія національних змагань з велоспорту на шосе з 1 по 3 вересня відбулося у місті Яворів Львівської області. Найкращі шосейники країни розіграли нагороди серед юнаків та дівчат чемпіоната України в командній гонці, третього (фінального) етапу чемпіонату України в гонці критеріум та Всеукраїнських змагань у груповій гонці. Харківські учасники краще проявили себе у чемпіонаті країни в командній гонці, здобувши дві бронзові нагороди.  Результати спортсменів з Харківщини:  Чемпіонат України у командній гонці: Дівчата, 25 км  - 3 місце – Кіра Дубініна, Марина Романенко, Карина Кононенко у складі об’єднаної команди разом з львів’янкою Вірою Шевченко. - 5 місце – Катерина Остапенко у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменками з Хмельницької та Полтавської областей.  Юнаки, 25 км  - 5 місце – Роман Циркунов у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменами з Житомирської та Вінницької областей.  Мол дівчата, 15 км  - 3 місце – Вікторія Кононенко, Ярослава Стецюк у складі об’єднаної команди разом із двома спортсменками з Миколаївської та Полтавської областей.   - 4 місце – Маргарита Котова у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменками з Хмельницької та Житомирської областей.   ЧУ у гонці критеріум (3 етап): Юнаки  - 4 місце – Роман Циркунов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися