Харківські спортсмени перемогли на всеукраїнській першості

Дзюдоїсти з Харкова здобули шість нагород на чемпіонаті ФСТ "Динамо"

Чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства " Динамо" України з дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2008 років народження пройшов у Львові 5-7 вересня. Збірна Харківської області виборола на змаганнях шість медалей: чотири золота, одне срібло та одну бронзу.  

Чемпіонами стали. Ростислав Кострикін (вагова категорія 46 кг), Артем Акулов (50 кг), Хазар Гейдаров (55 кг), Олег Ревенков (60 кг). Дмитро Миронов (+90 кг) та Єгор Андрейченко Егор (46 кг) здобули срібло та бронзу відповідно. Ще одна динамівка Анна Корчукова (52 кг) посіла пʼяте місце.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харків'янами медалей на Першості України з велоспорту. Чергова серія національних змагань з велоспорту на шосе з 1 по 3 вересня відбулося у місті Яворів Львівської області. Найкращі шосейники країни розіграли нагороди серед юнаків та дівчат чемпіоната України в командній гонці, третього (фінального) етапу чемпіонату України в гонці критеріум та Всеукраїнських змагань у груповій гонці. Харківські учасники краще проявили себе у чемпіонаті країни в командній гонці, здобувши дві бронзові нагороди.  Результати спортсменів з Харківщини:  Чемпіонат України у командній гонці: Дівчата, 25 км  - 3 місце – Кіра Дубініна, Марина Романенко, Карина Кононенко у складі об’єднаної команди разом з львів’янкою Вірою Шевченко. - 5 місце – Катерина Остапенко у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменками з Хмельницької та Полтавської областей.  Юнаки, 25 км  - 5 місце – Роман Циркунов у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменами з Житомирської та Вінницької областей.  Мол дівчата, 15 км  - 3 місце – Вікторія Кононенко, Ярослава Стецюк у складі об’єднаної команди разом із двома спортсменками з Миколаївської та Полтавської областей.   - 4 місце – Маргарита Котова у складі об’єднаної команди разом із трьома спортсменками з Хмельницької та Житомирської областей.   ЧУ у гонці критеріум (3 етап): Юнаки  - 4 місце – Роман Циркунов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися