Харківська тенісистка припинила виступи на чемпіонаті Європи

У 1/16 фіналу українська збірна поступилася спортсменкам з Німеччини

Жіноча збірна України з харківʼянкою Анною Гапоновою у складі зупинилася на стадії 1/16 фіналу чемпіонату Європи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city".

На чемпіонаті Європи з настільного тенісу чоловіча та жіноча збірні України не змогли встояти проти німецьких команд і залишили фінальну сітку. Обидва матчі синьо-жовті програли з однаковим рахунком 0:3. Тільки по одному переможному сету вдалося взяти Ярославу Жмуденко і Соломії Братейко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вихід харківської тенісистки до наступного раунду Чемпіонату Європи. Анна Гапонова у складі жіночої національної збірної України вийшла до 1/16 фіналу командного ЧЄ з настольного тенісу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". Українки боролися проти збірної Бельгії і показали впевнену гру. Перемоги дали Маргарита Песоцька, Соломія Братейко і харківʼянка Анна Гапонова. Чоловіки грали проти збірної Сербії та перемогли її 3:0. Очки для команди дали Ярослав Жмуденко, Євген Прищепа і Віктор Єфімов. І чоловіча і жіноча національні збірні України вийшли до 1/16 фіналу змагань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку харківського тенісиста на Кубку Девіса. Вчора стартував матч Першої Світової групи Кубка Девіса між збірними України та Колумбії. Владислав Орлов з Харкова поступився Даніелю Елаї Галану у трьох сетах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". У другому матчі в серії ігор між Україною та Колумбією зіграли другий номер збірної України, харківʼянин Владислав Орлов та лідер команди Колумбії Даніель Елаї Галан. Орлов зміг виграти перший сет, мав шанси на перемогу у другій партії та у матчі, проте Галан перехопив ініціативу та зміг перевести матч у третій сет, де здобув перемогу із сухим рахунком.  Зустріч між збірними України та Колумбії продовжиться сьогодні матчем у парному розряді між Іллею Білобородько та В'ячеславом Бєлінським від збірної України та дворазовими переможцями мейджорів, колишніми лідерами світового рейтингу Хуаном Себастьяном Кабалем та Робертом Фарою від команди Колумбії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися