Харківський тенісист виводить збірну України до наступного етапу міжнародного турніру

Владислав Орлов виявився сильнішим за свого візаві з Колумбії

Збірна України з тенісу перемогла Колумбію у матчевій зустрічі Першої світової групи Кубка Девіса. Вирішальний п'ятий матч випало зіграти харківʼянину Владиславу Орлову, суперником якого став Ніколас Мехія. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city".

Орлов програв перший сет з рахунком 5:7, однак зумів відігратись, зробивши два брейки у другій партії — 6:4. Результат матчевої зустрічі вирішив фінальний сет. Орлов забрав всі гейми на своїй подачі, однак не реалізував одразу шість брейк-поїнтів. Переможець визначився на тай-брейку — українець зумів дотиснути Мехію та виграв 7:4. Наступний матч збірної України у Кубку Девіса відбудеться вже у 2024 році, точна дата поки невідома.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку харківського тенісиста на Кубку Девіса. 14 вересня стартував матч Першої Світової групи Кубка Девіса між збірними України та Колумбії. Владислав Орлов з Харкова поступився Даніелю Елаї Галану у трьох сетах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". У другому матчі в серії ігор між Україною та Колумбією зіграли другий номер збірної України, харківʼянин Владислав Орлов та лідер команди Колумбії Даніель Елаї Галан. Орлов зміг виграти перший сет, мав шанси на перемогу у другій партії та у матчі, проте Галан перехопив ініціативу та зміг перевести матч у третій сет, де здобув перемогу із сухим рахунком.  Зустріч між збірними України та Колумбії продовжиться сьогодні матчем у парному розряді між Іллею Білобородько та В'ячеславом Бєлінським від збірної України та дворазовими переможцями мейджорів, колишніми лідерами світового рейтингу Хуаном Себастьяном Кабалем та Робертом Фарою від команди Колумбії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися