Харківські спортсмени перемогли на міжнародних змаганнях в Угорщині

Дзюдоїсти з Харкова вибороли п'ять нагород на змаганнях в Угорщині

Юні харківські спортсмени – переможці міжнародних змагань з дзюдо в Угорщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Турнір РVSK Misina Kupa з дзюдо серед спортсменів 2009-2010 років народження відбувся 23 вересня в Угорщині. Участь у змаганнях взяли і вихованці харківської КДЮСШ 13. Спільними зусиллями вони здобули п'ять нагород: чотири золотих і одну срібну медалі. 

Чемпіонами стали: 

- Станіслав Селіонов (вагова категорія +81 кг) 

- Павло Цапко (до 45 кг) 

- Арман Хачатурян (66 кг) 

- Ярослав Шумєєв (35 кг). 

Віцечемпіоном турніру став Тимур Шевченко (60 кг).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про бронзову нагороду харківського спортсмена на чемпіонаті світу. 22 вересня Ярослав Фільчаков здобув бронзову нагороду на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби, який проходить у Сербії. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". На шляху до медалі у ваговій категорії до 82кг Ярослав переміг суперника з Південної Кореї, але у чвертьфіналі поступився спортсмену з Ірану, який в підсумку став срібним призером чемпіонату.  В подальшій боротьбі вихованець тренерів Юрія Тимченка та Дімітрія Тимченка здолав суперників з Сербії і Молдови та здобув бронзову медаль. Для Ярослава Фільчакова це вже друга бронза чемпіонатів світу. Ще один харківський борець греко-римського стилю Михайло Вишнивецький  у ваговій категорії до 130кг провів чотири схватки та посів сьоме місце.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися