Харківський спортсмен виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу

Ярослав Фільчаков став третім у категорії до 82 кг

22 вересня Ярослав Фільчаков здобув бронзову нагороду на чемпіонаті світу з греко-римської боротьби, який проходить у Сербії. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city".

На шляху до медалі у ваговій категорії до 82кг Ярослав переміг суперника з Південної Кореї, але у чвертьфіналі поступився спортсмену з Ірану, який в підсумку став срібним призером чемпіонату. 

В подальшій боротьбі вихованець тренерів Юрія Тимченка та Дімітрія Тимченка здолав суперників з Сербії і Молдови та здобув бронзову медаль. Для Ярослава Фільчакова це вже друга бронза чемпіонатів світу. 

Ще один харківський борець греко-римського стилю Михайло Вишнивецький  у ваговій категорії до 130кг провів чотири схватки та посів сьоме місце.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими спортсменами шести медалей на чемпіонаті Європи з сумо. Харківські спортсмени здобули медалі чемпіонату Європи з сумо серед дорослих. Змагання проходили з 15 по 17 вересня у Польщі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Сумоїсти Харківської області здобули одну золоту, дві срібні та три бронзові медалі. Чемпіонкою Європи у ваговій категорії до 65 кг серед жінок стала Олена Нікітінська. Вона успішно дійшла до фіналу, де перемогла іншу харківську спортсменку Софію Бордінських, яка, відповідно,  посіла друге місце в цій ваговій категорії. Також срібною призеркою чемпіонату Європи стала Тетяна Караченко (вагова категорія до 73 кг). На рахунку чоловіків були три бронзові медалі, які здобули Нікіта Каневський ( до 77 кг), Демід Караченко ( до 85 кг) та Олександр Примаченко ( 92 кг).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися