Харківські спортсмени посіли друге місце на змаганнях у Польщі

Юні фігуристи з Харкова стали другими після виконання ритм-танцю

Фігуристи Марія Пінчук і Микита Погорєлов посіли друге місце на змаганнях у Польщі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Фігуристи Марія Пінчук і Микита Погорєлов виконали ритм-танець під хіти Joe Cocker та Bon Jovi на етапі юніорської серії Гран-прі у Гданську.

Зі своїм найкращим результатом у цьому сезоні 62.23 вихованці Галини Чурілової та Мар'яни Козлової посідають друге місце. Попереду лише представники Німеччини (65.71). Сьогодні відбудеться довільний танець, після якого і визначиться трійка призерів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про друге місце харківських юніорів на Гран-прі в Стамбулі. Фігуристи Марія Пінчук і Микита Погорєлов з Харкова після першого дня змагань  посідають друге місце поступаючись лише представникам США. Вихованці Галини Чурілової презентували новий ритм-танець на етапі юніорської серії Гран-прі у Стамбулі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію сайту "Трибуна". Залікові бали після ритм-танця розподілилися наступним чином: 1. Ялі Педерсен – Джеффрі Чен (США) – 63,25 2. Марія Пінчук – Микита Погорєлов (Україна) – 60,63 3. Джулія Ізабелла Паоліно – Андреа Туба (Італія) – 56,67.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківської спортсменки. Українська шорт-трекістка Катерина Моісеєва здобула впевнену перемогу на третій дистанції перших Всепольських рейтингових змагань у Саноку серед юніорок D. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Sport.ua". У півфінальному забігу Моісеєва привезла найближчій суперниці майже три секунди відриву, а у фіналі українка найближчу суперницю на 0.131 секунду. Таким чином, Катерина Моісеєва завершила виступи на перших Всепольських рейтингових змаганнях із двома перемогами – учора вона виграла дистанцію 1000 метрів та здобула пенальті у фіналі на 500 метрів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися