Харків'яни медально виступили на чемпіонаті України

28 нагород здобули спортсмени з Харківщини

Харківські спортсмени здобули 28 нагород на ЧУ з бойового мистецтва "Комбат-самозахист ІСО". Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Змагання проходили у місті Бровари Київської області. Участь в чемпіонаті взяли майже 500 спортсменів з 17 областей країни та Києва. 

Харків'яни  змагалися в розділах К комбат, тай комбат, лоу комбат, здобувши 12 золотих, сім срібних, дев'ять бронзових медалей та посіли друге загальнокомандне місце. 

Високі результати в своїх категоріях показали Нікіта Страхов та Уляна Полуянова, які стали переможцями чемпіонату  та виконали нормативи майстрів спорту України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіх харківських фігуристів на міжнародній арені. Юні харківські фігуристи Марія Пінчук та Микита Погорєлов пройшли до фіналу Гран-прі та поїдуть до Пекіну. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Додавши вчора срібло Гданська до здобутого раніше золота Стамбула, наш танцювальний дует гарантував собі путівку до фіналу престижної серії, який відбудеться 7-10 грудня у Пекіні. Вихованці Галини Чурілової та Мар'яни Козлової встановили при цьому одразу два особистих рекорди - у довільному танці (92.20), який завершили на першому місці, та за сумою двох програм (154,43), програвши у підсумку 1.45 бала лідерам після першого дня змагань - представникам Німеччини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про змагання з бадмінтону у Харкові. У Харкові відбувся відбірковий етап з бадмінтону Спартакіади з масових видів спорту. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Kharkiv sport city". 30 вересня у Школі вищої спортивної майстерності відбувся відбірковий етап з бадмінтону Спартакіади з масових видів спорту.  Загалом у змаганнях взяли участь 18 команд працівників Харківської міської ради. До чвертьфіналу вийшли вісім найкращих команд від:   - адміністрації Новобаварського району   - КП "Харківський метрополітен"   - адміністрації Салтівського району   - КП "Харківські теплові мережі"   - КП " Харківводоканал"   - адміністрацї Київського району   - Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту   - Департаменту охорони здоров'я.  У наступну суботу, 7 жовтня, команди боротимуться за звання чемпіонів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися