Харків'яни здобули чотири нагороди на чемпіонаті України

Боксерські змагання серед юніорів проходили на Рівненщині

Харків'яни медально виступили на першості України з боксу серед юніорів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Представниця Харківської ДЮСШ "ВОСТОК" Єлізавєта Ситник стала чемпіонкою у ваговій категорії 63 кг. Ще одна вихованка Сергія Верходанова Віталіна Пархомова (66 кг) поступилася у фіналі і завоювала срібну медаль, а бронзу чемпіонату у вазі до 57 кг виграла Софія Макарова. 

Кирило Бондаренко (70 кг), який єдиний серед харківських юніорів дійшов до фіналу змагань, програв свій двобій і став срібним призером чемпіонату.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перемогу харківських юніорів на чемпіонаті України. Харківські сумоїсти виграли ЧУ серед юнаків та юніорів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Окрім медалей харківʼяни здобули ліцензії на континентальну першість. Чемпіонат України з сумо серед юнаків та юніорів відбувся з 30 вересня по 2 жовтня у Луцьку.  Чемпіонками країни стали Маргарита Меренгер (дівчата U12, вагова категорія до 40 кг) та Алефтина Ляшенко (юніорки U18, до 50кг). Також харківʼяни перемогли у командних змаганнях серед юніорів U18. Відзначилися Нікіта Каневський, Єгор Яременко, Даніл Романовський й Антон Іванов. За підсумками змагань наші спортсмени вибороли дев’ять ліцензій на чемпіонат Європи, який відбудеться з 10 по 12 листопада у Швейцарії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття харківськими спортсменами двох медалей на змаганнях з боксу. Харківські боксери успішно виступили на чемпіонаті Балкан з боксу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Спортивні змагання проходили з 27 вересня по 3 жовтня у Болгарії. Під час чемпіонату харківські спортсмени здобули золоту і срібну медалі.   Переможцем змагань у ваговій категорії до 86 кг став Богдан Толмачов. Він успішно дійшов до фіналу,  де здолав болгарського боксера Крістіана Дімітрова. В ваговій категорії до 57 кг срібним призером став Айдер Абдураїмов. У фіналі харків’янин поступився Хавʼєру Діазу Ібанезу з Болгарії. Підготували спортсменів до цих змагань їх тренери Сергій Данильченко та Андрій Марчук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися