Харківські спортсмени здобули дві медалі на міжнародних змаганнях

Чемпіонат Балкан з боксу проходив у Болгарії

Харківські боксери успішно виступили на чемпіонаті Балкан з боксу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Спортивні змагання проходили з 27 вересня по 3 жовтня у Болгарії. Під час чемпіонату харківські спортсмени здобули золоту і срібну медалі.  

Переможцем змагань у ваговій категорії до 86 кг став Богдан Толмачов. Він успішно дійшов до фіналу,  де здолав болгарського боксера Крістіана Дімітрова. В ваговій категорії до 57 кг срібним призером став Айдер Абдураїмов. У фіналі харків’янин поступився Хавʼєру Діазу Ібанезу з Болгарії. 

Підготували спортсменів до цих змагань їх тренери Сергій Данильченко та Андрій Марчук. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про три нагороди харківських дзюдоїстів. Харківʼяни виграли медалі міжнародних змагань з дзюдо в Угорщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Міжнародні змагання Cup Atoma з дзюдо серед юнаків 2009-2010 років народження 1 жовтня відбулися в угорському місті Пакш. Вихованці харківської КДЮСШ #13 здобули три медалі турніру.  Перше місце у ваговій категорії +81 кг посів Станіслав Сіліонов. По бронзовій медалі виграли Павло Цапко та Арман Хачатурян у вазі 45 та 66 кг відповідно. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успіхи харків'ян на всеукраїнських змаганнях з карате. Харківʼяни медально виступили на відкритому турнірі з карате у Полтаві. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Відкритий кубок Полтави з карате розіграли 30 вересня. Участь у турнірі взяли представники 18 клубів із шести міст України.  Спортсмени харківського клубу традиційного карате "Фудокан" завоювали одну золоту, дві срібні та п'ять бронзових медалей. Чемпіонкою у дорослій категорії стала Валерія Пискун. Також на рахунку каратистки одна бронзова медаль. Дві срібні нагороди у віковій категорії 6-7 років здобув Максим Глазков. Георгій Колесніков виграв дві бронзові медалі у категоріі 12-13 років. Олександр Гаврилов і Кирило Коваленко отримали по бронзовій медалі у віці 6-7 та 10-11 років відповідно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися