Що робилося в лісі під Харковом (ФОТО)

Спортивний захід організували на підтримку ЗСУ

У Жихорському лісі під Харковом 15 жовтня 2023 року відбувся благодійний забіг 2-nd Zhykhor Sand Run. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У міській раді зазначили, що захід був організовано на підтримку ЗСУ. У програмі змагань спортсмени вікової категорії:

  • учасники 2012 року народження та молодші бігли 1 км,

  • учасники 2006-2011 років народження – 2 км, 

  • учасники 2005 року народження та старші – 5 км.

Легкоатлети Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи Балаклійської міської ради вирушили також підтримати цей захід. 

“Дистанція пролягала піщаними лісовими доріжками, невеликими перепонами та гірками. У підсумку Руденко Марія стала чемпіонкою на дистанції 2 км, Шаповал Денис став срібним призером на цій же дистанції та в молодшій групі Петченко Дмитро виборов друге місце”, - розповіли про результати спортивного заходу у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ТЦ “Барабашово” у суботу, 14 жовтня, відкрили Бал хризантем.

“Незабутній день! Бал Хризантем відкрився у самому серці Торговельного центру “Барабашова”. Унікальна подія стала можливою завдяки участі наших партнерів – підприємців, які працюють на “Барабашово”, і стала частиною Балу хризантем”, - повідомили у пресслужбі ТЦ.  Гостей ТЦ розважали аніматори, була романтична музика, влаштували шоу гігантських мильних бульбашок, фудкорт, а також великий батут, катання на поні та смачні подарунки найменшим відвідувачам. “А головне – ціле море яскравих осінніх квітів та бажання зробити безліч знімків у різних фотозонах”, - зазначили в ТЦ.

Переглянути відео свята в ТЦ “Барабашово” можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися