Як у Харкові змагалися департаменти, КП та райадміністрації (ФОТО)

Відбулася Спартакіаді з масових видів спорту "Битва департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова"

У Харкові провели фінал з боулінгу в рамках Спартакіади з масових видів спорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Спартакіаді з масових видів спорту "Битва департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова" взяли участь 12 команд. Переможцем стала команда Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту, друге місце посіли співробітники Харківського метрополітену, третє - КП "Харківводоканал".

Честь КП “Харківводоканал” на цих змаганнях захищали Віталій Бутов, Олександр, Неля та Володимир Сірко - повідомили на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Жихорському лісі під Харковом 15 жовтня 2023 року відбувся благодійний забіг 2-nd Zhykhor Sand Run. У Балаклійській міській раді зазначили, що захід був організовано на підтримку ЗСУ. 

У програмі змагань спортсмени вікової категорії: учасники 2012 року народження та молодші бігли 1 км, учасники 2006-2011 років народження – 2 км,  учасники 2005 року народження та старші – 5 км.

Легкоатлети Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи Балаклійської міської ради вирушили також підтримати цей захід. 

“Дистанція пролягала піщаними лісовими доріжками, невеликими перепонами та гірками. У підсумку Руденко Марія стала чемпіонкою на дистанції 2 км, Шаповал Денис став срібним призером на цій же дистанції та в молодшій групі Петченко Дмитро виборов друге місце”, - розповіли про результати спортивного заходу у міській раді.

Детальніше про спортивний захід читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися