Харків'яни стали чемпіонами Європи

Змагання відбулися у іспанській Торрев'єсі

Харківʼяни виграли мультиспортивний ЧЄ серед правоохоронців і співробітників екстрених служб. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію "Kharkiv sport city".

Змагання серед поліцейських, пожежників та інших екстрених служб відбулися в іспанському місті Торрев'єсі з 29 вересня по 7 жовтня. 

Близько 3000 атлетів із 35 країн Європи боролися за нагороди майже у 40 видах спорту. Україну представляли четверо спортсменів. Троє – з Харкова. 

Так, Василь Новіков виграв дві золоті медалі з бразильського джиу-джитсу. Яна Пок здобула три золоті й одну бронзову нагороди у тенісі. Костянтин Бутенко – срібло у ветеранському кікбоксингу (вікова категорія 45+).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виступ харків'ян на планетарному форумі. Шакалова і Жовнір представлятимуть Україну на Всесвітніх іграх єдиноборств. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". Харківʼяни Катерина Шакалова й Ігор Жовнір позмагаються за нагороди цього планетарного форуму у грепплінгу та панкратіоні відповідно. Тренер – Владислав Сорока.  Відзначимо, Україну в Ер-Ріяді з 20 по 31 жовтня представлятимуть 57 спортсменів у дев'яти дисциплінах. Загалом за нагороди Всесвітніх ігор з єдиноборств у 16 видах спорту змагатимуться більше 1500 атлетів з 120+ країн світу. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про успішний виступ харків'ян на міжнародних змаганнях. Харківʼяни здобули сім срібних та дві бронзові медалі на змаганнях з шорт-треку у Польщі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Турнір із шорт-треку "Ogólnopolskie Zawody Rankingowe 2" відбувся 13-15 жовтня у польському місті Гіжицко.  Найрезультативнішою серед наших спортсменів стала Катерина Моісеєва, яка виграла срібло на дистанціях 500 м, 777 м і  1000 м. Дві срібні медалі здобув Кирило Коваленко (500 м і 1000 м). Даніїл Бергін фінішував другим на дистанції 1500 м, а Владислав Неміро – у забігу на 1000 м. Бронзові медалі для збірної України на дистанціях 222 м і 500 м виграв Макар Міхно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися