Харків'янин успішно виступив на Чемпіонаті України

Змагання проходили у столиці України

Назар Вісков з Харкова став бронзовим призером чемпіонату України з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Чемпіонат України з дзюдо серед дорослих відбувся у Києві 21 жовтня. Харківʼянин Назар Вісков виборов бронзову нагороду національного турніру у ваговій категорії до 60 кг. Загалом змагання зібрали більше 300 учасників із 20 регіонів України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про чудовий виступ харківських спортсменів на міжнародних змаганняхУкраїнська команда здобула п'ять золотих і три срібних нагороди на Всесвітніх іграх єдиноборств. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Золото:   - Семикрас Святослав (85 кг) - Даіаурі Важа (115 кг)   - Нікітінська Олена (Харків) (65 кг)   - Колеснік Карина (80 кг)  - Березовська Іванна (+80 кг)   Срібло: - Караченко Демід (Харків) (85 кг) - Вересюк Олександр (+115 кг) - Дуженко Аліна (65 кг).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про незвичайні спортивні змагання у Харкові. У Харкові визначили переможців з кіберспорту спартакіади з масових видів спорту. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Переможців у кіберспортивному етапі спартакіади з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова" визначили вчора в ігровому барі "Рот".  Чемпіонами стала команда Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту ХМР. Друге місце посів колектив Департаменту цифрової трансформації. На третій сходинці розташувалися співробітники КП "Шляхрембуд". Загалом участь у змаганнях взяли 14 команд. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися