У Харкові провели незвичайні спортивні змагання: хто переміг

Між собою змагалися працівники Харківської міськради

У Харкові визначили переможців з кіберспорту спартакіади з масових видів спорту. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Переможців у кіберспортивному етапі спартакіади з масових видів спорту "Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова" визначили вчора в ігровому барі "Рот". 

Чемпіонами стала команда Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту ХМР. Друге місце посів колектив Департаменту цифрової трансформації. На третій сходинці розташувалися співробітники КП "Шляхрембуд". Загалом участь у змаганнях взяли 14 команд. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про змагання у Харкові. У Харкові провели фінал з боулінгу в рамках Спартакіади з масових видів спорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У Спартакіаді з масових видів спорту "Битва департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова" взяли участь 12 команд. Переможцем стала команда Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту, друге місце посіли співробітники Харківського метрополітену, третє - КП "Харківводоканал". Честь КП “Харківводоканал” на цих змаганнях захищали Віталій Бутов, Олександр, Неля та Володимир Сірко - повідомили на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про спартакіаду з боулінгу у ХарковіУ Харкові відбувся відбірковий етап з боулінгу Спартакіади з масових видів спорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Вчора у клубі "Магніт" відбувся відбірковий етап з боулінгу Спартакіади з масових видів спорту серед працівників Харківської міської ради. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися