У Харківській області визначили найкращих спортсменів

Олег Синєгубов вручив «Спортивну зірку Слобожанщини» найкращим спортсменам Харківщини

Підсумки спортивних досягнень за рік обговорили під час звітно-виборчої Асамблеї Відділення Національного олімпійського комітету України в Харківській області, інформують "Коментарі. Харків".

Начальник ХОВА Олег Синєгубов на початку заходу подякував присутнім за те, що зберегли спортивну школу в регіоні та навіть в умовах повномасштабного вторгнення рф демонструють високі результати.

"Щоразу, коли до нас приїздить з візитом Президент України, ми завжди обговорюємо майбутнє відкриття шкіл, відновлення спортивних тренувань і змагань на території Харківської області, відбудову та розвиток матеріально-технічної бази закладів, пошкоджених внаслідок збройної агресії. Звичайно, на першому місці – Перемога. Тому коли під час міжнародних спортивних змагань виконується наш Державний Гімн і піднімається прапор, то це теж безпосередньо складова нашої майбутньої Перемоги", – сказав Олег Синєгубов.

Також начальник ХОВА нагородив спортсменів Харківщини "Спортивною зіркою Слобожанщини", серед яких, зокрема, борець греко-римського стилю Ярослав Фільчаков, заслужений тренер України Світлана Саїдова, харківська важкоатлетка Каміла Конотоп та дзюдоїст Назар Вісков.

"За шість з половиною років проведення конкурсу "Спортивна зірка Слобожанщини" у нас було 250 лауреатів спортсменів і тренерів. У такий спосіб ми відзначаємо кращих спортсменів з олімпійських видів спорту. Крім того, цього року затверджуємо "Оскар-премію" пам’яті Марії Гороховської, першої Олімпійської чемпіонки з Харківщини", – додав голова Відділення НОК України в Харківській області Віктор Христоєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися