"US Open, до наступного року!": Світоліна не їде на турнір у США

US Open пройде з 31 серпня до 13 вересня

3 серпня закінчувався термін подачі заявок на участь на одному з чотирьох турнірів серії Великого шолома. Примітно, що тенісистка з Харкова Еліна Світоліна з'явилася в заявці на турнір в останню хвилину.

Однак днями харків'янка заявила, що не братиме участь у турнірі US Open, який пройде з 31 серпня до 13 вересня у США. Як сама спортсменка написала на своїй сторінці в Instagram, вона не хоче піддавати свою команду ризику поїздкою до Америки де виявили велику кількість інфікованих коронавирусом у світі.

"З огляду на всі обставини, я прийняла рішення не грати на US Open. Я б хотіла подякувати USTA, організаторам WTA за те, що вони дають гравцям шанс зіграти, а вболівальникам - подивитися цей приголомшливий турнір. Я розумію і поважаю усі зусилля, які вони доклали, щоб провести змагання у безпечній обстановці. Але поїздка до США для мене залишається некомфортною, щоб при цьому не піддавати свою команду і себе до високого ризику. Бажаю всім удачі. US Open, до наступного року! ", - заявила тенісистка.

Нагадаємо, Еліна Світоліна програла усі матчі на віртуальному турнірі. Вихованка харківської школи тенісу не змогла вийти до чвертьфіналу онлайн-змагань Madrid Open.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися